DK Social
København henter direktør i Erhvervsministeriet
Line Nørbæk har tidligere været kontorchef i Erhvervsministeriet og i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Foto: Københavns Kommune

København henter direktør i Erhvervsministeriet

Line Nørbæk blev ny direktør for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen.

KØBENHAVN: Den ledige plads som adm. direktør for hovedstadens Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning er nu fyldt ud, oplyser Københavns Kommune.

44-årige Line Nørbæk er ansat som ny øverste administrativ leder for de mere end 1.800 ansatte i forvaltningen. Hun kommer fra en stilling som erhvervspolitisk direktør i Erhvervsministeriets departement og tiltræder sit nye job 1. april.

Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har bred erfaring fra centraladministrationen, herunder flere styrelser. Hun har tidligere været ansat som kontorchef i Erhvervsministeriet og som kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med ansvar for lovforslag, forhandlinger og politiske udspil inden for blandt andet konkurrence-, udbuds-, selskabs- og forbrugerområdet.

Senest har hun blandt andet haft ansvaret for den decentrale erhvervsfremmeindsats, turisme og en række erhvervspolitiske styrkepositioner.

Direktionen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen består fra 1. april dermed af adm. direktør Line Nørbæk, ressourcedirektør Jeppe Bøgh Andersen og direktør Marianne Sørensen.

Line Nørbæk afløser Tanja Franck, der er blevet direktør i Digitaliseringsstyrelsen.

ka

https://www.dksocial.dkartikel/koebenhavn-henter-direktoer-i-erhvervsministeriet