dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Plejefirma søger om at få nederlag prøvet i Højesteret

KORT NYT8. MAJ 2024 14.00

HADERSLEV: Firmaet Sundplejen søger nu Procesbevillingsnævnet om lov til at få en dom fra Vestre Landsret fra april indbragt for Højesteret, skriver JydskeVestkysten.

11. april var en dårlig dag for Sundplejen, men en god dag for Haderslev Kommune. Da omstødte Vestre Landsret en dom fra byretten og gav kommunen medhold i, at kommunen var berettiget til at opsige kontrakten med Sundplejen med dags varsel, da den ikke mente, at firmaet leverede de aftalte ydelser til borgerne. Sundplejen blev pålagt at betale 3,4 mio. kr. tilbage til kommunen foruden sagsomkostninger. 

For at få lov at få sagen for en tredje retsinstans kræver det, at den er så principiel, at den kan få betydning for andre. Om det er tilfældet, skal Procesbevillingsnævnet nu afgøre. Sundplejen er fortsat leverandør i Aarhus, Silkeborg og Vejle, mens Fredericia i 2022 opsagde sin kontrakt med firmaet.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.