DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Konstitueret direktør i Kolding bliver fast efter forgængerens fyring

Et overforbrug på budget 2018 betød sidste år en direktørfyring, og den konstituerede direktør er nu fastansat.
24. JUN 2020 10.09

KOLDING: Sidste år medførte et overforbrug på 29 mio. kr., at Annette Lund blev konstitueret direktør i senior- og sundhedsforvaltningen i Kolding Kommune. Hun er nu fastansat, har byrådet mandag godkendt.

Forvaltningen har ca. 2.200 ansatte, og Annette Lund var inden direktørposten senior- og sundhedschef. Forvaltningerne blev omorganiseret sidste forår som følge af overforbruget, der også betød en fyring af daværende børne- og uddannelsesdirektør Helle Thiele, og 54-årige Annette Lunds forvaltning opstod.

- Der bliver flere ældre, og hvis vi skal have mulighed for at hjælpe dem, der får brug for vores hjælp og støtte i fremtiden, så er det tvingende nødvendigt, at vi dels effektiviserer de steder, vi kan, og dels finder helt nye måder at gå til og løse opgaverne på, siger Annette Lund til JydskeVestkysten.

Inden Kolding var Annette Lund i Odenses by- og kulturforvaltning, og hun er uddannet socialpædagog og sociolog med speciale i socialt arbejde.

Merforbruget i Kolding på 29 mio. kr. blev konstateret ved udgangen af 2018 på funktionsområde 302 'fælles formål', og herefter blev det besluttet, at forvaltningernes økonomi følges tættere af økonomiudvalget.

ibs