dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Aarhus vil ikke placere ansvar for fejl i nybygget demensplejehjem

KORT NYT2. NOV 2023 11.15

AARHUS: Demensplejehjemmet Skovvang åbnede i april 2021, og siden da har der været flere fejl og mangler på plejehjemmet. Blandt andet badeværelsesdøre, der kunne falde af, som kommunen nu har afsat syv mio. kr. til at udskifte. I alt bliver der investeret ni mio. kr. i plejehjemmet, men kommunen vil ikke placere et ansvar for fejlene, skriver Århus Stiftstidende.

- Situationen bunder i mangelfuld rådgivning. Men det giver desværre ingen mening at forfølge sagen. Vi kommer til at bruge arbejdstimer og penge på en proces, hvor kommunens omkostninger risikerer langt at overstige en eventuel gevinst ved en erstatning. Og det er jo slet ikke sikkert, at vi får held med at placere et ansvar, siger sundheds- og omsorgsrådmand Christian Budde (V) til mediet.

Siden forarbejdet til demensplejehjemmet er både rådmanden, udvalgsformanden samt topledelsen på ældreområdet blevet udskiftet. Det gør det vanskeligt at komme til bunds i forløbet, ifølge Christian Budde.

apo

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.