dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Bornholms ældrechef er fratrådt

BORNHOLM: Christina Thorén Lilliedal er fratrådt som ældrechef på Bornholm, efter at hun har været sygemeldt siden november. Indtil videre er sundhedschef Iben Kyhn Riis derfor nu også konstitueret ældrechef. Det skriver Bornholms Tidende.

Fratrædelsen sker i en periode, hvor regionskommunen er i gang med at omlægge ældreplejen. "Med så store opgaver, som vi skal i gang med, er det klart, at et område ikke kan være uden kalif i halve og hele år," siger socialudvalgets formand, René Danielsson (DF), som understreger, at beslutningen ikke er truffet politisk, men af direktionen.

Christina Thorén Lilliedal kom til Bornholm i marts 2021 fra et job som forstander for et plejehjem i Københavns Kommune. Hun er uddannet sygeplejerske og har også tidligere ledererfaring fra Amager Hospital og Rigshospitalet.

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.