dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Brønderslev ansætter ny direktør for Teknik, Miljø og Beskæftigelse

Anette Ravnholt har været chef i Frederikshavn igennem 10 år. Nu skifter hun job og bliver direktør i Brønderslev.

BRØNDERSLEV: Anette Ravnholt starter 1. november som direktør for teknik, miljø og beskæftigelse i Brønderslev Kommune. Hun kommer fra en stilling som Kultur- og Borgerservicechef i Frederikshavn Kommune.

- Vi er gået efter en profil, som kan være med til at præge udviklingen i Brønderslev Kommune, og det er jeg helt sikker på, at Anette kan med sin store ledelseserfaring og skarpe profil i forhold til at arbejde med borgere og virksomheder, siger kommunaldirektør Søren Steensen.

- Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Anette, og jeg er specielt meget tilfreds med Anettes store fokus på at have borgerne i centrum, og at vi skal være i samspil med dem og andre interessenter som erhvervsliv, faglige organisationer, interesseorganisationer etc., siger borgmester Mikael Klitgaard (V).

- På hendes direktørområde er man meget tæt på borgernes hverdag, så det er vigtigt med en direktør, der vægter samspillet med dem højt. Samtidig er jeg ikke i tvivl om, at hendes faglighed er høj, fortsætter borgmesteren.

Udsnit af Anette Ravnholts CV

  • Kultur og borgerchef i Frederikshavn Kommune siden oktober 2019
  • Konstitueret chef for Teknik og Miljø og Kultur- og Borgerservicechef i Frederikshavn fra januar 2023 til marts 2023
  • Bibliotek- og Borgerservicechef i Frederikshavn Kommune fra maj 2013 til oktober 2019

Kilde: LinkedIn

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.