dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Dødsfald: Socialchefernes tidligere formand Ole Pass

KORT NYT7. FEB 2024 14.42

RØDOVRE: Rødovres tidligere socialdirektør og tidligere formand for Foreningen af Socialchefer Ole Pass er gået bort, skriver sn.dk. Borgmester Britt Jensen (S), der som social- og sundhedsudvalgsformand arbejdede sammen med ham over 25 år, skriver i et mindeord blandt andet:

"I sin tid som formand for Foreningen af Socialchefer lykkedes det ham at vende folkestemninger og sikre folkelig opbakning og troværdighed omkring kommunernes sociale indsats. Menneskeligt set rummede Ole et roligt gemyt med masser af humor. Ole havde en fantastisk evne til at forvandle en vanskelig lovtekst til let forståeligt dansk.

Hans evne til at se længere – end blot det næste budgetår – var ubestridelig. Og han havde en særlig evne til at turde sætte sine medarbejdere friere end mange andre arbejdspladser i den kommunale verden – og hans risikovillighed for at finde nye veje har uden tvivl medvirket til, at det gennem årene er lykkedes at gøre Rødovre til en attraktiv arbejdsplads for de dygtigste socialfaglige medarbejdere." 

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.