dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Dragør ansætter chef for Borger, Kultur og Social

DRAGØR: Fra den 1. august 2024 er Kamille Godrim Jakobsen ansat som ny centerchef i Dragør Kommune. Hun får ansvaret for det nyoprettede Center for Borger, Kultur og Social, oplyser kommunen.

Kamille Godrim JakobsenKamille Godrim Jakobsen har ti års ledelseserfaring fra Københavns og Lyngby-Taarbæk kommuner og har i sin hidtidige karriere særligt beskæftiget sig med ledelse og udvikling af borgernær service på tværs af bl.a. børn-, unge- og socialområdet. Hun kommer senest fra en stilling som afdelingschef i Center for Social Indsats i Lyngby-Taarbæk.

Hun er 45 år, uddannet cand.mag. i pædagogik og sociologi fra RUC og KU, har diplom i ledelse og er ved at uddanne sig til Master of public governance. Hun og familien bor i København.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.