dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Haderslev politianmelder igen eks-byrådsmedlem

KORT NYT28. MAR 2023 9.15

HADERSLEV: Mogens Rerup, som er tidligere byrådsmedlem, er nu igen blevet politianmeldt af kommunen for at have chikaneret medarbejdere. Det skriver JydskeVestkysten. I forvejen er han i landsretten i efteråret blevet idømt 20 dages fængsel i en lignende sag. 

Mogens Rerup har i en årrække fungeret som partsrepræsentant for sociale klienter og hjulpet dem med at påpege fejl i kommunale afgørelser, blandt andet i kraft af sin viden fra et tidligere job som arbejdsmarkedschef i daværende Vojens Kommune. Kampen mod Haderslev Kommune fik ham ved KV17 til at stille op og blive valgt for Enhedslisten, som han dog forlod efter interne uenigheder. Ved KV21 stillede han op for Alternativet uden at blive valgt. 

Mogens Rerup fortæller om politianmeldelsen på Facebook, og direktøren for arbejdsmarked og borgerservice, Birgit Thorup, bekræfter over for avisen, at han er politianmeldt for to forhold. "Det handler om, at vi skal sikre et godt og trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og når der er nogle grænser der bliver overskredet, så bliver det anmeldt til politiet," siger hun.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.