dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Holbæk: Intern strid får V-udvalgsformand til at trække sig

KORT NYT5. NOV 2023 8.21

HOLBÆK: Søren Stavnskær (V) trækker sig som formand for Holbæks udvalg for beskæftigelse, uddannelse og erhverv på udvalgets næste møde. Årsagen er, at han føler sig forbigået af Venstres gruppeformand Camilla Hove Lund 8. november, siger han til sn.dk.

- Det er et spændende område, men jeg synes ikke, jeg vil bruge min tid som formand, hvis andre går bag om ryggen på mig og ikke orienterer mig. Jeg føler mig forbigået af vores gruppeformand Camilla Hove Lund, derfor stiller jeg min post til rådighed, siger han til avisen.

Ingen af de to ønsker at uddybe, hvad striden mere konkret går ud på. Ifølge Camilla Hove Lund vil Thorsten Larsen-Seul (V) blive valgt som ny formand for udvalget. Det kan senere ændres, men vil kræve en rokering, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen.

ak
 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.