dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat
Holstebro-direktør har sagt op - vil noget andet
Mette Højborg stopper i Holstebro med udgangen af året.
Foto: Holstebro Kommune

Holstebro-direktør har sagt op - vil noget andet

Mette Højborg stopper som direktør for kultur, erhverv og arbejdsmarked.

HOLSTEBRO: Mette Højborg har opsagt sit job som direktør for kultur, erhverv og arbejdsmarked i Holstebro efter knap syv år. Hun "har besluttet, at tiden er inde til at give stafetten videre, og vil bringe sine kompetencer i spil i andre sammenhænge", oplyser kommunen.

Mette Højborg stopper med udgangen af året. Hun kom til Holstebro som direktør for Kultur og Erhverv og fik senere udvidet porteføljen med arbejdsmarkedsområdet, HR og kommunikation.

- Jeg har haft det privilegium at have et godt og samarbejdende byråd og dygtige kolleger omkring mig. I al beskedenhed oplever jeg, at vi i fællesskab er nået rigtig langt på den rejse, og at vi har sat mange flotte aftryk for fremtiden, siger hun.

Kommunaldirektør Lars Møller ærgrer sig, men respekterer beslutningen, siger han. Han vil nu planlægge den kommende rekrutteringsproces for at finde Mette Højborgs afløser.

ak

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.