dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Ny chef til ny afdeling for Familie og Sundhedsfremme i Fredericia

FREDERICIA: Fredericia Kommune har pr. 1. august ansat Janne Thiel Doctor som kommunens nye chef for den nyoprettede afdeling Familie og Sundhedsfremme.

- Jeg glæder mig til at være med til at opbygge en ny afdeling og skabe sammenhæng ikke blot i den nye afdeling, men også på tværs af organisationen. Og så glæder jeg mig til at være med til at udvikle nye tiltag, som kommer familier, børn og unge til gode, siger hun.

Direktør for Velfærd Mette Heidemann siger, at der nu bliver sat meget mere fokus på sundhedsfremme fra de allertidligste barnsben. Janne Thiel Doctor kommer fra en stilling som leder på familieområdet i Kolding Kommune, hvor hun har været ansat de seneste seks år. Forinden har hun arbejdet i en lang række offentlige organisationer i og omkring Trekantsområdet, bl.a. i socialpsykiatrien.

mar/cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.