dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat
Ny direktør for voksenområdet i Billund
Else Zippor er ny direktør i Billund.

Ny direktør for voksenområdet i Billund

Den nye direktør fra voksenområdet Else Zippor kommer fra en stilling som socialchef i Esbjerg.

BILLUND: Else Zippor tiltræder 1. november som ny direktør for voksenområdet i Billund Kommune. Hun arbejder i dag som socialchef i Esbjerg Kommune og har de seneste cirka 20 år arbejdet i en række forskellige kommuner og amter på ældreområdet, voksensocialområdet, psykiatrien og det specialiserede børneområde. Hun er uddannet cand.scient.pol. og har en master i offentlig ledelse. 

- Else kommer med stor ledelseserfaring og god faglig ballast. Derfor glæder jeg mig meget til, at Else bringer sine erfaringer i spil, når vi sammen skal finde de bedste løsninger for fremtidens Voksenområde i Billund Kommune, og når vi sammen med den øvrige direktions- og chefgruppe skal finde gode løsninger for hele organisationen, siger kommunaldirektør Thomas Foged.

Også Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, som er formand for Voksenudvalget i Billund Kommune, glæder sig til samarbejdet.

- I Voksenudvalget er vores vision at samskabe gode løsninger med borgerne. Jeg ser meget frem til at byde Else velkommen – og ikke mindst til vores samarbejde om de vigtige dagsordener inden for voksenområdet, herunder videreudrulningen af de samstyrende teams og det videre arbejde med plejecenterstrukturen, siger hun.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.