dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Seniorchef i Vejle er ny direktør i omstridt plejefirma

VEJLE: Jesper Roskilde, som i knap to år har været seniorchef for hjemmeplejen i Vejle, har fået nyt job i det private som adm. direktør hos Sundplejen Aps. Det oplyser han til Vejle Amts Folkeblad.

- Muligheden for at fortsætte arbejdet på mit store interesseområde måtte jeg gribe. Sundplejen er en spændende virksomhed i fortsat udvikling med nuværende tre afdelinger beliggende i Vejle, Aarhus og Silkeborg, siger han til avisen.

Sundplejen har tidligere været i kritisk lys, især i Haderslev, hvor kommunen meldte firmaet til politiet for at have begået bedrageri ved ikke at levere den aftalte pleje. Anklagemyndigheden opgav dog at rejse tiltale pga. utilstrækkelige beviser, ligesom kommunen blev dømt til at betale et tilbageholdt beløb.

ak

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.