dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Tårnby på zig-zag-kurs om støttestrømper

KORT NYT7. DEC 2023 13.45

TÅRNBY: Efter en principafgørelse fra Ankestyrelsen i marts blev der i Tårnby strammet kraftigt om på bevillinger til kompressionsstrømper - også kaldet støttestrømper, oplyser lokalmediet 2770 Tårnby. Borgere, der plejede at kunne få den slags bevilget ved kommunen, blev nu i mange tilfælde henvist til regionen.

Socialudvalgsformand Einer Lyduch (S) siger til avisen, at da udvalget blev præsenteret for den nye melding fra Ankestyrelsen i april, må man have overset den. For han tolker den ifølge avisen nu som en lempeligere praksis, men udvalget godkendte ikke desto mindre en strammere bevillingspraksis og godkendte at trække de løbende bevillinger af de særlige strømper tilbage.

I denne uge var sagen igen oppe, og i referatet står nu under et meddelelsespunkt, at "udvalget blev orienteret om, at sagerne om kompressionsprodukter løbende vil blive genoptaget ifølge aftale med borgmesteren. Udvalget ønsker at blive løbende orienteret om resultaterne af revurderingerne."

ka

 

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.