dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Efter stort fravær:
Viceborgmester forlader tvangsfjernelsesudvalg

KORT NYT16. OKT 2023 12.38

ODENSE: Byrådet i Odense ventes på sit næste møde at godkende, at viceborgmester Andreas Møller (løsgænger, tidl. NB), forlader sin næstformandspost i tvangsfjernelsesudvalget og i stedet indtræder i bestyrelserne for Brandts og Odense Symfoniorkester.

Det skriver TV2 Fyn, som tidligere har afdækket, at Andreas Møller havde været fraværende til 11 ud af 27 møder, og at han derudover havde forladt seks møder før tid. Det fik borgmester Peter Rahbæk Juel (S) til at bebude, at han ville tage en snak med viceborgmesteren.

Ifølge dagsordenen overtager Abdinoor Adam Hassan (M) den ledige plads i udvalget, mens han til gengæld afgiver de to kulturelle udvalgspladser til Andreas Møller. Rokaden er indstillet af valggruppen bestående af S, R, K, SF samt de to hovedpersoner, og alle involverede er indforståede med rokaden.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.