dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Byråd i Solrød siger farvel til direktør - V stemte imod

I starten af november besluttede økonomiudvalget, at direktør Jesper Reming Tangbæk skulle fritages for tjeneste. Nu er det endeligt blevet besluttet i byrådet.

SOLRØD: Et flertal i byrådet i Solrød har besluttet at lave en fratrædelsesaftale med direktør for familie- og uddannelsesområdet Jesper Reming Tangbæk. Han har været ansat i kommunen i fem år. Samarbejdet med direktøren ophørte med virkning fra den 29. november, oplyser kommunen i en pressemeddelsese. 

- Jesper har sat sit aftryk her i Solrød Kommune som direktør med direkte ledelse af kommunens dagtilbud og skoler, og han har bl.a. været engageret i tilblivelsen af kommunens dannelsesstrategi på 0-18 års området, arbejdet med kvalitet og økonomien på det specialiserede børne- og ungeområde og i skabelsen af en fælles retning for Dagtilbud i Solrød, siger kommunaldirektør Nikolaj Weyser Mortensen.

Direktør Dorte Saabye overtager ind til videre 0-18 års området. Processen omkring rekruttering af en ny direktør starter først efter, at byrådet i december har behandlet sagen omkring organisatoriske forandringer i kommunen. 

Tilbage i starten af november anbefalede et flertal i økonomiudvalg at afskedige direktøren, hvorefter han blev fritaget for tjeneste indtil byrådet traf den endelige beslutning. Dengang var den officielle forklaring, at der kommer ændringer i ansvarsområdet, som betyder, at er brug for andre kompetencer i direktionen.

Partierne S, K, LA, DF, VoresSolrød og Havdruplisten stemte for fratrædelsesaftalen, mens V stemte imod. 

apo

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.