dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Faxe flytter direktør og fyrer centerchef

FAXE: Direktør i Faxe Kommune Marianne Hoff Andersen er blevet flyttet fra Center for Børn, Unge og Familier, og centerchef Henrik Reumert er blevet opsagt. Det skriver TV2 Øst på baggrund af et internt notat afsendt fra kommunaldirektør Thomas Knudsen.

Kanalen er i besiddelse af en fortrolig redegørelse udarbejdet af konsulenter fra KL, og ifølge den blev centerchef Henrik Reumert hjemsendt i maj efter klager fra skoleledere i kommunen. Efterfølgende er der blevet indgået en gensidig fratrædelsesaftale.

Ifølge flere af kanalens kilder flyttes direktør Marianne Hoff Andersen til en anden afdeling efter længere tids uro i afdelingen, konflikter internt i ledelsen og klager fra medarbejdere over hendes indblanding i verserende sagsbehandlinger.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.