dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Faxe vil ikke dele borgerrådgiver med Stevns

FAXE / STEVNS: Faxes borgerrådgiver går snart på pension, og i den forbindelse har Stevns' borgmester, Henning Urban Dam (S), henvendt sig med et forslag om, at de to kommuner kunne deles om en borgerrådgiver. Faxe har dog afvist forslaget og i stedet nedsat et ansættelsesudvalg til at finde en ny borgerrådgiver, skriver Sjællandske Nyheder.

- Det er vores opfattelse i økonomiudvalget, at vi på nuværende tidspunkt har behov for at have en fuldtidsansat borgerrådgiver, forklarede Faxes borgmester, Ole Vive (V), ifølge avisen på det seneste byrådsmøde. Afvisningen "tages til efterretning" af Henning Urban Dam.

De fleste kommuner har deres egen borgerrådgiver, men ikke alle: Fire nordjyske kommuner - Brønderslev, Thisted, Vesthimmerland og Jammerbugt - har fx valgt at deles om én.

ak

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.