dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Fire anbringelser vælter budget allerede i januar

KORT NYT17. JAN 2024 7.24

NÆSTVED: Det nye år begynder rigtig kedeligt i Børne- og Uddannelsesudvalget i Næstved, hvor politikerne på første møde blev præsenteret for fire ekstraordinært dyre anbringelsessager. Det betyder allerede nu et forventet underskud på 15,3 millioner kroner i 2024, oplyser sn.dk.

Opholdsstedernes priser – både hos det offentlige og de private udbydere – er steget mere end forventet. Derudover er det tale om fire exceptionelt dyre anbringelser. Den dyreste koster knapt 16.000 kroner i døgnet, hvor den anbragte skal dobbelt-mandsopdækkes 24 timer i døgnet, året rundt.

– Der er tale om rigtig syge børn, som er stærkt behandlingskrævende burde være i regionens psykiatriske behandlingstilbud. Vi er nødt til at have en dialog med regionen om opgavefordelingen, siger udvalgsformand Lars Hoppe Søe (R).

ka

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.