dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Forsøgsordning om fleksibel arbejdstid i Solrød bliver permanent

KORT NYT31. AUG 2023 11.20

SOLRØD: En toårig forsøgsperiode for arbejdsmodellen Fleksibel Fredag i Solrød Kommune bliver nu afløst af en ny, permanent ordning. Den går ud på, at medarbejdere på Solrød Rådhus, i kommunens Børn og Unge Rådgivning og i Kultur og Fritid selv kan vælge, om de vil arbejde hjemme, holde flexfri eller møde ind på arbejdspladsen om fredagen, oplyser kommunen.

- Fleksibilitet bliver mere og mere afgørende i vores arbejdsliv, og derfor glæder det mig, at vi med den nye ordning fortsat bliver ved med at udvikle Solrød Kommune som en attraktiv arbejdsplads. Nu bliver næste skridt, at vi skal have kigget på, hvordan vi også skaber fleksibilitet i arbejdet for resten af organisationen, siger kommunaldirektør Nikolaj Weyser Mortensen.

Medarbejdere får også mulighed for en hjemmearbejdsdag mere i løbet af ugen. Erfaringerne fra forsøgsperioden skal nu sammen med medarbejdernes evalueringer bruges til at arbejde videre med, hvordan lignende ordninger kan indføres i andre dele af kommunen. 

apo

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.