dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Fyringsrunde i Kolding udsat i sidste øjeblik

KORT NYT30. AUG 2023 13.20

KOLDING: 40-50 medarbejdere i flere kommunale afdelinger i Kolding blev bedt om at sidde klar ved computeren tirsdag morgen, hvor 12 fyringer ville finde sted. Men under 20 timer før blev fyringsrunden pludseligt aflyst og udsat en uge på grund af en fejl, oplyser JydskeVestkysten.

Forvaltningen fik ikke sendt et dagsordenpunkt om udmøntningen af den krævede besparelse på otte millioner kroner på jobcentret videre til mødet i økonomi- og strategiudvalget mandag, og uden behandling der kunne afskedigelserne ikke gennemføres.

- Jeg er helt sikker på, at medarbejderne synes, at det er en utrolig træls situation, og det er også utrolig uheldigt, at en lille, dum fejl kan betyde, at vi må varsle fyringerne senere. Det er en stor følelsesmæssig påvirkning for dem, siger forvaltningens direktør Thomas Reintoft. 


ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.