dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Haderslev bruger stadig millioner på tomgangsleje

KORT NYT17. JAN 2024 12.00

HADERSLEV: I 2022 brugte Haderslev Kommune fem mio. kr. på tomgangsleje, i 2023 6,5 mio. kr., og hvis Hiort Lorenzen Centret og Engparken ikke bliver brugt til andre formål, vil bare de to i år koste 5,7 mio. kr. i tomgangsleje, skriver JydskeVestkysten.

Som en del af de seneste budgetforhandlinger står der blandt andet, at Hiort Lorenzen Plejecenter vil kunne bruges til andre formål som fx senior- eller ældreboligfællesskab. I forhold til Engparken skal der afklares, hvad den del af bygningerne, som har været plejecenter skal bruges til.

- Salg eller nedrivning er da heller ikke nu en del af de politiske overvejelser, siger formand for senior- og sundhedsudvalget Allan Emiliussen (V) til mediet. 352 ældre-, pleje- og handicapboliger ejes af kommunen, som svarer til omkring en tredjedel.

apo

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.