DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Mor og kæreste anholdt for vold mod barn på halvandet år

KORT NYT16. APR 2021 11.28

VEJEN: En kvinde på 22 og en mand på 35 år fremstilles fredag ved Retten i Esbjerg. Anklagemyndigheden vil have de to varetægtsfængslet i en sag om vold mod kvindens barn, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. Det sker, efter at Vejen Kommune anmeldte sagen til politiet. 

Barnet er halvandet år gammelt og blev fredag i sidste uge indlagt på Odense Universitetshospital med brud. Politiet oplyser, at der er tale om barnets mor og hendes kæreste. Kvinden og manden er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelse om såkaldt kvalificeret vold - i daglig tale kaldet grov vold.

Af hensyn til den videre efterforskning af sagen og af hensyn til offeret vil anklagemyndigheden bede dommeren i Esbjerg om at afsige en kendelse om, at retsmødet skal holdes for lukkede døre. Anklagemyndigheden ønsker dermed ikke, at offentligheden på nuværende tidspunkt skal få kendskab til sagens detaljer. Politiet har ikke oplyst, hvorledes de anholdte forholder sig til sigtelserne mod dem.

Ritzau