dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Odense kopierer Aarhus-model med ny hjemmeside til sociale tilbud

350 aktiviteter og tilbud på det sociale område i Odense er nu samlet på en ny hjemmeside, oprindeligt udvilket af Aarhus Kommune.
17. JUL 2023 13.01

ODENSE: Tidligere i år præsenterede Aarhus Kommune sin nye hjemmeside Socialkompas.dk, og sidenhen har Frivilligcentrenes landsforening fået finanslovsmidler til at udbrede platformen til 40 kommuner landet over.

Odense Kommune er blandt de første kommuner, som nu er klar til at gå i luften med sin egen version, skriver kommunen i en pressemeddelelse. 

Den nye digitale portal er stedet, hvor borgere og pårørende nu kan søge hjælp, frivillige organisationer kan synliggøre deres indsatser, og Odense Kommunes ansatte kan få et samlet overblik over tilbud tilgængelige for deres borgere. 

Sammenlagt er 350 aktiviteter og tilbud på det sociale område indtil videre samlet på portalen, som hedder odense.socialkompas.dk. Platformen har som mål at samle alle frivillige sociale og åbne kommunale tilbud.

- Alle kan blive ramt af livet. I en svær situation er det godt, at man nemt kan få overblik over alle de muligheder for hjælp, der findes. Med odense.socialkompas.dk har vi fået et værktøj, som kan bygge bro mellem borgere, civilsamfund og kommune, siger borgmester Peter Rahbæk Juel (S).

- Odense.socialkompas.dk er første nødvendige skridt i arbejdet for at fremme deltagelse og mental trivsel hos byens borgere, tilføjer Jess Kahr, Centerleder på Frivilligcenter Odense.

lal

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.