dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Politiet dropper sag mod omstridt campingplads

I foråret blev flere beboere på campingpladsen Corona Camping politianmeldt. Men nu er sagen droppet. Køge Kommunes krav om udflytning er udskudt.
27. OKT 2023 7.24

KØGE: Midt- og Vestsjællands Politi har valgt at standse efterforskningen i sagen om Corona Camping. Det fremgår af et brev fra politiet, der er blevet sendt til ejerne af Corona Camping, som TV 2 Kosmopol er i besiddelse af.

Tilbage i foråret politianmeldte Køge Kommune campingpladsens ejere og de omkring 80 beboere for at have fortsat den ulovlige helårsbeboelse, selvom kommunen havde givet dem et påbud.

Men det har ikke været muligt for politiet at efterforske sagen, da campingpladsen lovligt har måttet benyttes i al den tid, der er gået siden politianmeldelsen.

- Det er dejligt, at politiet har valgt ikke at gå videre med efterforskningen, for så skal borgerne ikke leve med det pres hængende over hovedet, siger Knud Foldschack, der er advokat for campingpladsen, til TV 2 Kosmopol og fortsætter:

- Det er et stort skift i forhold til en meget vanskelig sag. Indtil onsdag (hvor efterforskningen blev droppet, red.) var det den kolde jura, der dominerede i den her sag, hvor fronterne var trukket skarpt op med politianmeldelser og rydningstrusler.

Campingpladsen skulle have været ryddet senest 1. november i år, men efter et møde onsdag mellem Køge Kommune og campingpladsens advokat er udflytningen i første omgang udskudt, indtil parterne har holdt endnu et møde i december måned.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.