dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Sønderborg åbner for flere leverandører af madservice

KORT NYT30. MAR 2023 13.35

SØNDERBORG: Byrådet i Sønderborg Kommune har godkendt en ny kvalitetsstandard for madservice, der træder i kraft fra den 1 juni 2023. Og det er godt nyt for borgere, der på grund af fysisk eller psykisk svækkelse ikke selv kan lave mad. Det betyder nemlig, at de fremover kan vælge mellem flere leverandører af mad. Det oplyser kommunen i en meddelelse.

Loven fastslår, at kommunen på Social-, Senior- og Handicapudvalgets område skal have en kvalitetsstandard for madservice. Da Sønderborg Kommune overgår til en godkendelsesmodel, betyder det, at kvalitetsstandarden for madservice skal revideres af Byrådet.  Flere leverandører taler ind i Byrådets vision om et godt liv samt i Socialpolitikken og Værdighedspolitikkens mål om at sætte borgerne forrest. Håbet er, at der nu kommer flere leverandører af madservice.
 
- Vi vil rigtig gerne samarbejde med lokale madleverandører, så udbuddet bliver større end det er i dag. Derfor holdt vi i juni 2022 også et dialogmøde med mulige madleverandører for at høre, hvordan vi som kommune kunne gøre det mere attraktivt at blive leverandør af mad til kommunens borgere. Det håber, vi nu er tilfældet, siger Preben Storm, der er næstformand for Social-, Senior- og Handicapudvalget 

amp

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.