DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Sundpleje genvinder udbud af Fredericias hjemmepleje

KORT NYT22. FEB 2021 16.34

FREDERICIA: Efter at den personlige pleje og praktiske bistand i Fredericias hjemmepleje har været i udbud, er leverandøren nu fundet. Fredericia Kommune modtog fire bud, hvoraf Sundplejen ApS nu forsætter med opgaven på ny kontrakt fra 1. maj, oplyser kommunen.

Ud af de fire virksomheder, der bød ind, levede tre af dem op til kravene i kommunens udbudmateriale. Ved tidligere udbud er det prisen, der har været fokus på, men denne gang blev det en samlet vurdering af kvalitet og pris. Luksuspleje Aps får tilbudt at indgå kontrakt på samme vilkår, mens Svane Pleje Syd ApS får opgaven, hvis de andre to ikke indgår kontrakt. Det fjerde tilbud levede ikke op til kravene.

Sundpleje genvinder udbuddet efter at have haft det siden 2019. Her vandt de opgaven på området, som Kære Pleje havde siddet på i 12 år forinden. Det fik Kære Pleje til at klage over fejl i udbuddet, hvilket Klagenævnet for Udbud gav medhold i, så udbuddet nu er gået om. Kære Pleje meddelte tidligere på året, at de også ville byde ind på udbuddet, som Sundpleje nu har genvundet.

mh