dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat
Vejle og Ishøj får arbejdsmiljøpriser
Dagplejen i Vejle modtog Arbejdsmiljøprisen 2023 i kategorien Ergonomi, mens Ishøj Jobcenter vandt prisen i kategorien Psykisk Arbejdsmiljø.
Foto: Arbejdsmiljørådet.

Vejle og Ishøj får arbejdsmiljøpriser

Mens dagplejen i Vejle får prisen i kategorien Ergonomi, løber Ishøj Jobcenter med årets arbejdsmiljøpris i kategorien Psykisk arbejdsmiljø.
24. MAJ 2023 15.58

VEJLE / ISHØJ: Ved uddelingen af årets Arbejdsmiljøpris ved Arbejdsmiljørådets temadag onsdag blev det Dagplejen i Vejle Kommune, der vandt i kategorien Ergonomi, oplyser Arbejdsmiljørådet og Vejle Kommune.

Dagplejen har forbedret arbejdsmiljøet bl.a med besøg af en ergoterapeut til bedring af de ansattes ergonomi og ved at inddrage yoga i arbejdet med børnene.

- Vi har fundet en vej til at kombinere ergonomi med fysisk leg og bevægelse ind i kerneopgaven gennem yoga - der bringer stor glæde for både medarbejdere og børn. Det har handlet om vedholdenhed i 2,5 år - og nu handler det om, at projektet fortsat skal leve i dagplejen og mindske den fysiske slitage i dagplejejobbet og skabe et godt arbejdsmiljø fremadrettet, siger leder af dagplejen Pernille Ege Nielsen.

I kategorien var som tidligere omtalt i DK Nyt også nomineret Dagtilbuddet i Roskilde Kommune og HR i Odense Kommunes Ældre- og handicapforvaltning.

Den fjerde kommune nomineret til en pris var Ishøj med Ishøj Jobcenter, der vandt prisen i kategorien Psykisk arbejdsmiljø. Jobcentret var nomineret for den respektfulde kommunikation, som afdelingen har konstateret styrker arbejdsmiljøet. I denne kategori var også indstillet Jordemodercentret på Slagelse sygehus.

Det andet sygehus blandt de i alt 12 nominerede arbejdspladser var afdelingen for Plastikkirurgi på Herlev og Gentofte Hospital, der var nomineret i kategorien Kemi og vådt arbejde.

cwa

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.