dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Aarhus hives i landsretten i sag om svigt

KORT NYT29. JAN 2024 15.45

AARHUS: I starten af januar afgjorde retten i Aarhus, at Aarhus Kommune ikke havde svigtet Nasima Lawal i hendes barndom. Nu hiver kvinden kommunen i landsretten. Sagen handler om, at kvinden mener, at kommunen ikke greb tilstrækkeligt ind, da der i hendes barndom var talrige underretninger om svigt, mistrivsel og seksuelle overgreb i hjemmet, skriver Århus Stiftstidende

Erstatningskravet lød i byretten på 300.000 kr., men for Nasima Lawal er pengene ikke det vigtigste, men derimod at Aarhus Kommune påtager sig ansvaret for at have svigtet et sårbart barn. Der vil gå cirka et år, inden ankesagen kan blive behandlet i landsretten.

- Vi oplevede et besværligt samarbejde med kommunen i forberedelserne til retssagen i Aarhus. Det skabte et tidspres, hvor et meget stort materiale skulle bearbejdes på kort tid. Vi vil helt klart møde stærkere, når sagen behandles i landsretten, siger Nasima Lawals advokat til mediet.

apo

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.