dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Billund siger ja til taskforce-forløb på børnehandicapområdet

KORT NYT2. APR 2024 12.47

BILLUND: 26 gange blev der i 2023 klaget over Billund Kommunes afgørelser på børnehandicapområdet. 18 af sagerne blev omgjort i Ankestyrelsen. Det tal er så højt, at man i Familieafdelingen har taget imod et tilbud fra Ankestyrelsen om et taskforce-forløb. Det skriver Jydske Vestkysten.

- Baggrunden for at indsætte en taskforce er de mange omgørelser, vi har haft på børnehandicapområdet. Vi vil gerne have hjælp til at forbedre kvaliteten af vores sagsbehandling, og de kan sammen med os sætte fokus på de områder, vi kan forbedre, siger Trine Bredal Rosenbæk, der er unge- og familiechef i Billund Kommune.

Ud af de 26 klager, der er gået til Ankestyrelsen, handler de 13 om tabt arbejdsfortjeneste. Og her har Ankestyrelsen omgjort ni af dem. Flere af de familier, JydskeVestkysten har været i kontakt med, fortæller, at de blev frataget deres tabte arbejdsfortjeneste eller dele af den med den begrundelse, at kommunen skulle spare. Derfor klagede de til Ankestyrelsen og fik medhold.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.