DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Helle Linnet stopper efter i alt 29 år som kommunal chef og direktør.
Foto: Vordingborg Kommune

Direktør stopper i Vordingborg

Social- og arbejdsmarkedsdirektør i Vordingborg Helle Linnet stopper med udgangen af oktober.
20. AUG 2020 7.00

VORDINGBORG: Vordingborg skal have ny direktør for social- og arbejdsmarked, når Helle Linnet stopper ultimo oktober. Det oplyser kommunen.

Hun har en lang årrække bag sig som henholdsvis chef og direktør i den kommunale verden. Først som chef i tidligere Møn Kommune, og siden kommunesammenlægningen i 2007 har hun varetaget direktørposten i Vordingborg Kommune. I alt er det blevet til mere end 29 år som chef og direktør.

- Jeg har været meget glad for mine mange år i Vordingborg og Møn kommuner. En lang periode, hvor jeg har haft mulighed for at have meget indflydelse på en stor del af velfærdsområdet. Jeg ser nu frem til, hvad en ny tilværelse vil bringe. Den sidste periode skal blandt andet bruges på at sikre en god overdragelse af mine ansvarsområder, siger hun.

Hun fortæller også, at hun ikke genopstiller som formand for Socialchefforeningen i Danmark, hvor hun har været formand siden 2014.

Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune kalder afskeden 'en af kommunesektorens stærkeste socialfaglige personligheder, som takker af'.

ibs