dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat
Halsnæs har ansat ny direktør for velfærdsområderne
Hella Obel bliver ny direktør for velfærdsområderne i Halsnæs Kommune.
Foto: Halsnæs Kommune

Halsnæs har ansat ny direktør for velfærdsområderne

Hella Obel kommer fra en stilling som ældre- og sundhedschef i Hillerød.

HALSNÆS: Et enigt byråd godkendte torsdag aften ansættelsen af Hella Obel som ny direktør for velfærdsområderne i Halsnæs Kommune. Hun kommer fra en stilling som ældre- og sundhedschef i Hillerød.

Oprindeligt er Hella Obel uddannet ergoterapeut og har arbejdet med dette i både kommunalt og regionalt regi. Hun er sidenhen gået ledelsesvejen og har suppleret sine faglige kompetencer med flere lederuddannelser, herunder en masteruddanelse i offentlig ledelse. 

- Jeg glæder mig til at blive klogere på Halsnæs Kommune og lære byrådet, rådhusets personale og ikke mindst den vigtige del af kommunen, som består af børneinstitutioner, skoler, plejehjem, bosteder og andre tilbud, at kende, siger hun.

Borgmester Steffen Jensen (S) ser også frem til samarbejdet.

- Vi skal sikre nogle gode rammer for vores ældre borgere, og vi skal i det hele taget støtte de borgere, der har brug for kommunens hjælp i livet. Jeg forventer - og ser frem til - at Hella bringer sine solide kompetencer i spil, og jeg glæder mig meget til at byde hende velkommen i direktionen, siger han.

Hella Obel starter i jobbet som direktør i januar.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.