dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Kolding ansætter ny arbejdsmarkedschef

KOLDING: Den ny arbejdsmarkedschef i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Kolding Kommune pr. 1. november hedder Maja Decovski Hansen, oplyser kommunen.

Billede1 Hun får det samlede ansvar for drift og udvikling af beskæftigelsesindsatsen, integrationsindsatsen og samarbejdet med virksomhederne i forhold til rekruttering og fastholdelse af arbejdskraft. Desuden skal hun stå i spidsen for udviklingen af kommunens position som et socialøkonomisk fyrtårn i Danmark. Som chef for ca. 250 ansatte bliver hun budgetansvaret for omkring 1,5 milliarder kr.

Maja Decovski Hansen kommer med 8 års ledererfaring fra arbejdsmarkedsområdet i Sønderborg Kommune. Derudover har hun kommunal erfaring fra sundhedsområdet samt handicap- og psykiatriområdet. Hun 50 år og bor med sin familie i Hørup på Als.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.