dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Planklagenævnet underkender halvfærdige handicapboliger i Randers

KORT NYT28. SEP 2023 6.37

RANDERS: Planklagenævnet har i en afgørelse fastslået, at det var i strid med lokalplanen for området, da Randers Kommune gav grønt lys til udvidelsen af et bosted for handicappede i bydelen Paderup, skriver Randers Amtsavis, der kan referere fra afgørelsen: "Planklagenævnet ophæver afgørelsen. Det betyder, at kommunens afgørelse ikke længere gælder."

Det er foreningen Lev, der har klaget over at udvide antallet af boliger, da den ikke mener, at placeringen af boliger midt i et industrikvarter er værdigt for de udviklingshæmmede borgere. Lokalplanen for området fastsætter, at det må anvendes til service- og publikumsorienterede formål som fx detailhandel, kontorer og restauranter. 

- Vi prøvede at få Planklagenævnet til at lade vores klage have opsættende virkning på byggeriet. Det lykkedes ikke, men kommunen har altså været klar over, at der var en vis risiko ved at gå i gang, siger lokalformand for Lev Vitus Jordan til avisen om de næsten færdigtopførte boliger.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.