dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

To ledere hjemsendt fra skole mens overgrebssag undersøges

KORT NYT27. SEP 2023 6.35

RUDERSDAL: To ledere, der havde ledelsesansvar på et tidspunkt, hvor en 27-årig mand er mistænkt for at have begået overgreb på elever på Søholmskolen i Rudersdal Kommune, er blevet hjemsendt, mens forløbet om sagen undersøges. Det bekræfter Rudersdal Kommune over for TV 2 og Ritzau.

Siden den 14. september har en 27-årig mand siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor han er sigtet for voldtægt af en mindreårig pige på Søholmskolens afdeling i Bistrup i Birkerød. Ifølge en indkaldelse på Aula, som TV 2 tidligere tirsdag beskrev, mistænkes den 27-årige også for at have begået overgreb på skolens Toftevang-afdeling.

Manden er desuden sigtet for vidnetrusler ved at have truet pigen til ikke at fortælle nogen om overgrebet. Der er nedlagt navneforbud i sagen. Hjemsendelsen skyldes ifølge kommunen, "at det sker for at sikre mest muligt ro om skolens børn og ansatte i en svær tid". Der er desuden iværksat en ekstern advokatundersøgelse, der skal afklare, om der er sket ledelsessvigt.

/Ritzau/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.