DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Koncernchef i Skanderborg bliver direktør i Mariagerfjord
Søren Aalund bliver velfærdsdirektør i Mariagerfjord.
Foto: Mariagerfjord Kommune

Koncernchef i Skanderborg bliver direktør i Mariagerfjord

Søren Aalund får ansvaret for børn- og unge, handicap-, sundheds- og socialområdet.

MARIAGERFJORD: 1. oktober får 45-årige Søren Aalund ansvaret for Mariagerfjords velfærdsområder. Han kommer fra en stilling som koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg. Her har han ansvaret for kommunens skoler, daginstitutioner, PPR, sundhedstjeneste og det sociale område.

I Mariagerfjord får han ud over børne- og ungeområdet også ansvaret for handicap-, sundhed- og ældreområdet.

Han afløser Peter Møller Rasmussen, som gik på pension ved udgangen af juli efter godt og vel ti år på posten.

Kommunaldirektør Anne Velling er sikker på, at Søren Aalund er den rigtige profil til at styrke sammenhængen på tværs af kommunens velfærdsområder.    

- Med Søren får vi en skarp og ambitiøs direktør, som lægger vægt på dialog og tillid. Han har overblikket, evnen og viljen til at skabe en stærk rød tråd i vores arbejde med at give alle vores borgere de bedst mulige forudsætninger for leve et godt liv, siger kommunaldirektøren.  

Ny direktion

Selvom Søren Aalund er glad for chefjobbet i Skanderborg, kunne han ikke sige nej til at få ansvaret for Mariagerfjords samlede velfærdsområde.

- Jeg vil gøre en forskel for mennesker. Derfor brænder jeg for den borgernære velfærd, og jeg synes, det er spændende og meningsfuldt at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser, som har betydning for borgernes hverdag.

- Jeg ser det som et ekstra plus, at jeg bliver en del af en ny direktion, som ser på kerneopgaverne med friske øjne, siger Søren Aalund. 

Søren Aalund er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet. Han er gift med Stine Harder, som er folkeskolelærer. Sammen har de tre børn på 17, 14 og 8 år.

ak