dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Ankesag: 61-årig vil frifindes for at forgifte plejehjemsbeboere med medicin

RANDERS: "Jeg ville aldrig kunne gøre nogen ondt, men vil derimod passe på dem af hele mit hjerte." Sådan lød det fra 61-årige Susanne Hein Kristensen, kort inden Retten i Randers kendte hende skyldig i at have forgiftet fire plejehjemsbeboere på Plejecenter Tirsdalen i Randers. Hun blev siden idømt 16 års fængsel.

Mandag tager den 61-årige kvinde igen plads i et retslokale, når ankesagen går i gang ved Vestre Landsret i Viborg. Hun ankede sin dom for vold med døden til følge, drabsforsøg, grov vold, medicintyveri og embedsmisbrug. Hun vil frifindes.

Omvendt mener Statsadvokaten i Viborg, som er anklager i ankesagen, at den 61-årige tidligere sosu-hjælper skal dømmes for drab og have en strengere straf. Landsretten har afsat 12 dage til at behandle ankesagen. Det vides endnu ikke, hvornår der ventes dom.


/ritzau/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.