dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat
Ballerup får ny direktør for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområderne
Foto: Ballerup Kommune

Ballerup får ny direktør for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområderne

Jannik Nielsen, tidligere chef for Center for Arbejdsmarked, bliver ny direktør for social, sundhed og arbejdsmarked.

BALLERUP: Den 16. oktober tiltræder Jannik Nielsen som ny direktør for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområderne i Ballerup Kommune. Han har siden 2020 været chef for kommunens Center for Arbejdsmarked.

Han overtager posten som direktør fra Mette Mortensen, der efter 20 år i kommunen har valgt at stoppe.

- Jannik har leveret overbevisende præstationer i sin tid som centerchef for arbejdsmarkedsområdet, og jeg er sikker på, at vi også får gavn af de kvaliteter på de øvrige områder, som Jannik nu bliver direktør for. Jeg ser frem til samarbejdet med Jannik om de mange vigtige og fælles opgaver, siger borgmester Jesper Würtzen (S).

- Jeg glæder mig til at lære endnu flere dele af organisationen, lederne, medarbejderne og samarbejdspartnerne bedre at kende, og jeg ser frem til at tage hul på de mange centrale opgaver og udfordringer, som vi sammen skal løse nu og i fremtiden, siger Jannik Nielsen.

apo

 

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.