dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Holstebro har fundet børne- og familiechef til ny afdeling

HOLSTEBRO: Eigil Jensen er ansat som ny børne- og familiechef i Holstebro fra 1. marts. Han  er i dag chef for børne- og familieområdet i Lemvig Kommune, hvor han har været i de seneste syv år. Han har også tidligere været ansat i Herning Kommune som både områdeleder i Center for Børn og Forebyggelse, leder af PPR og koordinerende psykolog.

Eigil_Jensen Han har suppleret sine uddannelser som lærer og psykolog med en master i offentlig ledelse, og senest har han i 2023 færdiggjort en specialistuddannelse i arbejds- og organisationspsykologi.

Han skal stå i spidsen for en ny afdeling, som omfatter hele det specialiserede børnesociale område i kommunen inkl. børn og unge med funktionsnedsættelser. Der er tale om en nyoprettet stilling som følge af nogle af de vigtige opgaver, der følger med aftalen om Børnene Først og Barnets Lov, som trådte i kraft fra nytår. 

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.