dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Mona Striib genvalgt som FOA-formand

KORT NYT23. NOV 2023 15.05

Mona Striib er uden modkandidat torsdag blevet genvalgt som formand for FOA på fagforeningens kongres i Aalborg. Hun har stået i spidsen for FOA siden 2018 og sekunderes fortsat af næstformand Thomas Enghausen i den kommende kongresperiode.  

Kongressen, som blev indledt tirsdag, fandt sted i lyset af trepartsforhandlingerne om et lønløft og de forestående overenskomstforhandlinger på det offentlige område. Ifølge Mona Striib blev der givet et stærkt mandat til det fremadrettede arbejde.

- Vi skal have et arbejdsliv, vi kan holde til - et arbejdsliv, hvor vores faglighed og indsats bliver anerkendt. Vi skal kæmpe for det velfærdssamfund, vi har bygget gennem generationer, som er kernen i et lige samfund, siger hun.

ak

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.