dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Politikere går til Ankestyrelsen: Klager over Langelands borgmester og den kommunale ledelse

KORT NYT22. SEP 2023 10.48

LANGELAND: Ankestyrelsen har de seneste år haft travlt med at gennemgå de såkaldte børnesager fra Langeland, og nu skal styrelsen også vurdere en klagesag, der er rejst overfor borgmester Tonni Hansen (SF) og den kommunale ledelse på rådhuset i Rudkøbing. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det er de syv medlemmer af kommunalbestyrelsen fra Venstre, Det Konservative Folkeparti og Radikale Venstre, der har rejst en klagesag rettet mod borgmesteren og den kommunale ledelse. De syv politikere mener, at Tonni Hansen - bistået af den administrative ledelse - forhindrer dem i at udføre deres arbejde. Årsagen er et princip, som siger at politikerne ikke må mødes med, skrive eller ringe til afdelings- og institutionsledere eller medarbejdere med spørgsmål om kommunale forhold.

- Jeg er overbevist om, at det her er lavet, fordi borgmesteren er irriteret over, at vi som politikere er mere videbegærlige end dem, der har været der tidligere. Derfor lægger han begrænsninger ind og forsøger at lægge os hindringer i vejen fra at udføre vores arbejde, siger kommunalbestyrelsesmedlem Søren Ramsing (R) til avisen.

lal

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.