dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Sløring af jurist fjernes i dokumentar: Foreslog snyd med bosteder

KORT NYT14. JUN 2024 5.14

Landsretten har torsdag afgjort, at TV 2 kan fjerne sløringen af en af de personer, der ses i dokumentaren "Den sorte svane". Det skriver TV 2. Det drejer sig om den juridiske rådgiver Juliett Kapello, der indtil nu har været anonymiseret. Begrundelsen fra retten lyder, at optagelserne er af væsentlig samfundsmæssig interesse.

Dokumentaren "Den sorte svane" handler om organiseret kriminalitet. TV 2 oplyser, at sløringen af rådgiveren vil blive fjernet i selve dokumentaren. I den taler hun blandt andet om muligheden for at åbne et bosted for personer med autisme med kommunal finansiering.

- Vi kan få 300.000 for autister per person. Det er hvide penge, som har så meget værdi, siger Juliett Kapello blandt andet. Hun har ikke ønsket at stille op til interview med TV 2. Over telefon siger hun til mediet, at hendes udtalelser bare var snak og ikke noget, hun reelt ville gøre.

/ritzau/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.