dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Ankestyrelse vil ikke køre sag på klage fra Langeland

KORT NYT5. NOV 2023 13.38

LANGELAND: Det borgerlige mindretal på syv ud af 15 får ingen hjælp fra Ankestyrelsen i en klage over borgmester Tonni Hansen (SF) og den kommunale ledelse. Sagen er ikke stor nok til, at styrelsen vil rejse en tilsynssag, skriver den ifølge Fyns Amts Avis.

De syv kommunalbestyrelsesmedlemmer var utilfredse med en beslutning i kommunens såkaldte chefforum. ifølge hvilken politikere ikke må mødes med, skrive eller ringe til afdelings- og institutionsledere eller medarbejdere med spørgsmål om kommunale forhold. De syv mener, at det afskærer dem fra at røgte deres hverv.

Borgmester Tonni Hansen er ikke overrasket over afvisningen af sagen, som han fra starten ikke har ment, der var "fugls føde" på. De syv hæfter sig ved, at Ankestyrelsen ikke decideret har taget stilling til sagens indhold, kun til den (manglende) væsentlighed. Styrelsen har for tiden også to andre langelandske sager til behandling, dels om kritik af børnesager, dels om en nylig omkonstituering.

mk

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.