dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Odinsgård:
Beboere skal kunne fravælge kritiseret bosted

KORT NYT7. DEC 2023 11.13

HADERSLEV: Bostedet Odinsgård i Haderslev Kommune skal trods skarp kritik af forholdene i konkrete tilfælde fortsat være et kommunalt tilbud. Det har social- og handicapudvalget besluttet, skriver TVSyd. Forholdene blev bl.a. vist i en dokumentar  fra TV2 1. november.

- Et flertal ønsker sig at Odinsgård fortsætter med at være et kommunalt tilbud, men der er også en relativ stor procentdel, der peger på, at de ønsker sig et privat botilbud. Der bliver nu udarbejdet et udbudsmateriale, som kommer til at lægge til grund for, at den fremadrettede drift på Odinsgård delvis kan varetages af anden aktør, siger formand for Social- og Handicapudvalget Lene Bitsh Bierbaum (V).

Udvalgsformanden kan ikke sige, hvornår den færdige driftsmodel er klar, og det er usikkert hvor lang tid udbudsrunden kommer til at tage. Hun peger på, at det kan tage op til et år. S og DF stemte ifølge kanalen imod forslaget om at sende dele af driften af Odinsgård i udbud.

cwa
  

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.