dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Odinsgård:
Haderslev opgiver at finde leder til nyt bosted lige nu

KORT NYT21. NOV 2023 10.11

HADERSLEV: Det udskældte bosted Odinsgård, som var i fokus i TV2's dokumentar "Nødråb i natten", skal lukkes, og et nyt bosted skal opbygges på samme matrikel. Men Haderslev Kommune opgiver nu at ansætte en leder til det nye bosted foreløbig, fordi mindre end fem personer har søgt jobbet. Det skriver TV Syd og JydskeVestkysten.

Opgavens omfang endte med at afholde flere interesserede kandidater fra at søge, fortæller afdelingschef for handicap, socialpsykiatri og myndighed Helle Mikkelsen til avisen. Og frem for at genopslå jobbet vil man nu vente, til der ligger en mere præcis beskrivelse af det kommende botilbud.

Odinsgård har de seneste tre år søgt ny leder tre gange. Den seneste leder blev sygemeldt i sommer og sagde derefter op, og lige nu er en hidtidig teamleder konstitueret frem til nytår. Det er endnu uafklaret, om hans konstituering bliver forlænget, indtil Odinsgård er afviklet, oplyser Helle Mikkelsen.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.