dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Bosted i Nordfyn sættes under skærpet tilsyn

KORT NYT6. JUN 2024 14.55

NORDFYN: Det private bosted Den Lille Gård med to afdelinger omkring Bogense får i en tilsynsrapport fra Socialtilsynet kritik og sættes under skærpet tilsyn for bl.a. høje lønninger til den øverste ledelse og ingen resultater i behandlingen. "Socialtilsynet vurderer, at tilbuddet ikke arbejder systematisk med faglige tilgange og metoder, hvilket bevirker, at der ikke ses resultater i den ønskede udvikling," hedder det bl.a. i rapporten ifølge Fyens Stiftstidende.

Den Lille Gård er godkendt til ni beboere i en målgruppe, der omfatter unge med tilknytningsforstyrrelse, omsorgssvigt, kriminalitet, indadreagerende adfærd, selvskade, anden psykisk vanskelighed og spiseforstyrrelse.

Ifølge mediet har virksomheden hentet tillægstakster hos kommunerne på 1,4 millioner kroner, men kun 160.000 kroner af disse er gået til at gøre en ekstra indsats overfor borgerne.

dotn

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.