dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Detaljer fra grundlovsforhør i plejehjemssag nu kommet frem

Lang række besøg i medicinrum samt divergerende forklaringer belaster varetægtsfængslet ansat.

RANDERS: Retten i Randers har droppet de dobbeltlukkede døre, så derfor har det nu været muligt for Randers Amtsavis at se i retsbogen fra grundlovsforhøret i sagen om den drabssigtede plejehjemsansatte på Tirsdalen. 

Kvinden, der lige nu sidder varetægtsfængslet for ét manddrab og tre forsøg på manddrab, var den eneste ansatte på stedet, som havde vagt dagen før samtlige indlæggelser for medicinforgiftning. Dertil viser logfiler, at hun i forbindelse med disse vagter med sin nøglebrik adskillige gange har logget ind i medicinrummet. Retten har også noteret sig, at hun ikke gav nogen forklaring på sine mange besøg i medicinrummet.

Det fremgår også, at der på hendes bopæl er fundet medicin magen til den, som anklagemyndigheden mener, hun har forgiftet de fire beboere med, samt emballage fra medicin til én af sagens forurettede samt andre beboere på plejecentret. Hun har politiet haft divergerende udtalelser om den medicin, der blev fundet hos hende.

Kvinden sidder foreløbig varetægtsfængslet indtil 8. juni, hvor fristen igen forventes at skulle forlænges. Hun nægter sig skyldig i sigtelserne mod hende.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.