dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Faaborg-Midtfyn dropper problematisk plejefirma

KORT NYT16. AUG 2023 7.42

FAABORG-MIDTFYN: Faaborg-Midtfyn Kommune har valgt at standse samarbejdet med MI-VI-REN, som indtil nu har leveret praktisk hjælp og personlig pleje indenfor kommunens fritvalgsordning, oplyser kommunen. I alt 338 borgere har fået en eller flere ydelser fra aktøren.

Efter en anonym henvendelse har kommunen gennemført omfattende kontrol af de sundhedsindsatser, som aktøren har leveret, og der blev konstateret forhold, som kommunen ikke kan sidde overhørig: Manglende dokumentation for medicingivning, uregelmæssigheder i afregningen til kommunen, og at ufaglærte medarbejdere har udført opgaver, som de ikke må varetage.

Fra medio juli begyndte kommunen at hjemtage de sygeplejefaglige forløb. Trods dialog med leverandøren har kommunen konstateret, at forholdene ikke er bragt i orden. 

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.