dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat
Hjemmehjælperes accept af gaver fra borgere får Nordfyn til at droppe leverandør
Medarbejdere fra IdéRent har i modstrid med kontraktbestemmelser modtaget gaver fra borgere. (Arkivfoto.)
Foto: Finn Byrum/Ritzau Scanpix

Hjemmehjælperes accept af gaver fra borgere får Nordfyn til at droppe leverandør

Nordfyns Kommune har valgt at opsige kontrakten med IdéRent som leverandør af praktisk hjælp efter fritvalgsordningen.

NORDFYN: En gruppe borgere i Nordfyns Kommune skal nu have ny leverandør af praktisk hjælp. Den fynske kommune har nemlig besluttet af smide IdéRent på porten som leverandør af praktisk hjælp på fritvalgsordningen. 

Opsigelsen har virkning fra den 12. december 2023. Baggrunden for beslutningen er mislighold af kontraktens bestemmelser om forbud mod at tage imod gaver fra borgere, der modtager hjælp, oplyser kommunen i en meddelelse. 

-  Jeg beklager den ulejlighed og usikkerhed, det måtte give for borgerne. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at sikre en så god og hurtig overgang til en ny leverandør som overhovedet mulig, så rengøringen for de flestes vedkommende kan fortsætte nogenlunde ubrudt, siger Mogens Bak Hansen, der er direktør for Social og Arbejdsmarked.

115 af de ca. 800 borgere, som får praktisk hjælp i Nordfyns Kommune, har modtaget hjælp fra IdéRent. Kommunens borgere kan fremover vælge mellem Danren Hjemmeservice, Flenco Rengøring Aps og kommunens hjemmepleje.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.